Home » Laatste nieuws » Lijsttrekker en kandidatenlijst LPF-Westland gepresenteerd

Lijsttrekker en kandidatenlijst LPF-Westland gepresenteerd

Lijsttrekker en kandidatenlijst LPF-Westland gepresenteerd

 

 

 

 

 

Op 16 november 2017 is de lijsttrekker en kandidatenlijst LPF-Westland gepresenteerd. De leden van LPF-Westland hebben tijdens de Algemene Ledenvergadering ingestemd met de voorgestelde kandidatenlijst. Lijsttrekker wordt de huidige fractievoorzitter Dave van der Meer die ook tijdens de verkiezingen van 2014 lijsttrekker was. Het bestuur van LPF-Westland is trots op de lijst met 50 kandidaten, onder wie veel ondernemers. De lijst kenmerkt zich door een mix van oude en nieuwe gezichten. Zo keert Cobie Gardien terug op een verkiesbare plek en zijn Max Leerdam en Roel Valstar de nieuwelingen bij de eerste 10.

Na de ALV heeft LPF-Westland haar openbare politieke avond gehouden met als speciale gast Theo Hiddema van het Forum voor Democratie (FvD). Vanuit de zaal, maar ook per e-mail waren er boeiende vragen ingediend waar Theo Hiddema op zijn eigen rationele wijze op in ging en waarbij hij in duidelijke bewoordingen uitleg gaf over het de problemen omtrent asielzoekers, infrastructuur, de EU, het partijkartel en staat van onze democratie.

Tevens werd er een nieuw partijlogo onthuld door lijsttrekker Dave van der Meer. Met een zaal van ruim 140 toehoorders kunnen we spreken een zeer geslaagde avond die op professionele wijze geleid werd door presentator Jeroen Toet. Onderstaand treft u de complete kandidatenlijst aan.

Check Also

Rondvraag inzake overlast industrietrein Honderdland Maasdijk.

Afgelopen weekend is de fractie van LPF-Westland op de hoogte gesteld van een mishandeling die vrijdag 15 september jl. heeft plaatsgevonden op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk. Een vrouw is daar zonder verdere aanleiding mishandeld door een tweetal Oost-Europese dames en haar (jonge) dochter was daar getuige van. Een ambulance was snel ter plaatse en het slachtoffer kon ter plekke geholpen worden. De politie kwam pas na een half uur. Uit gesprekken met betrokkenen blijkt het terrein van Honderdland 's avonds geen veilige plek meer te zijn en is er naast geluidsoverlast van koelmotoren etc. ook overlast van (Oost-Europese) chauffeurs die overal en nergens hun behoefte doen. Daarom stelde wij een rondvraag inzake overlast industrietrein Honderdland Maasdijk in de commissie bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *