Home » Verkiezingen 2014

Verkiezingen 2014

LPF-WESTLAND DANKT HAAR KIEZERS!

Op 19 maart jl. heeft de kiezer gesproken. LPF-Westland is in de voorlopige uitslag op 6 zetels uitgekomen. Evenveel als behaald in 2010, maar nu met een kleine 400 stemmen extra. Hoewel we uiteraard blij zijn met onze stabiele achterban en de mogelijkheid om weer vier jaar gas te kunnen geven in de gemeenteraad, zijn we enigszins teleurgesteld in het resultaat.

Read More »

LPF-WESTLAND LAATSTE CAMPAGNEZATERDAG GOED ZICHTBAAR!

Met onze Buggytour zijn we op zaterdag 15 maart jl. alle kernen langs geweest om ons te laten zien en kort met belangstellenden te praten. Ons campagneteam heeft er bewust voor gekozen winkelend publiek met rust te laten en niet weekenden lang te stalken met loze praatjes en vals beloftes.

Read More »

TWEEDE LPF-VERKIEZINGSKRANT IN DE BUS!

En ook het tweede exemplaar is er weer. De tweede editie van de vertrouwde 8 pagina’s dikke verkiezingskrant van LPF-Westland. Als bijlage bij Het Hele Westland, ontvangt u deze op 12 maart 2014 om u optimaal te informeren over zaken waar onze partij zich sterk voor maakt.

Read More »

LPF-VERKIEZINGSKRANT WEER IN DE BUS!

Hij is er weer. De vertrouwde 8 pagina's dikke verkiezingskrant van LPF-Westland. Als bijlage bij Het Hele Westland, ontvangt u deze op 5 en maart 2014.

Read More »

NIEUWE WEBSITE LPF-WESTLAND IN GEBRUIK!

Na ruim zeven jaar heeft de Lokale Politieke Federatie Westland een nieuwe website in gebruik genomen. De vorige website was vanwege de verouderde functionaliteit, niet langer te gebruiken.

Read More »

WESTLAND KLEURT BLAUW DEZE MAAND!

Want op zaterdag 8 februari jl. heeft het campagneteam een kleine 50 verkiezingsborden geplaatst en de nodige vlaggen en banners aangebracht. Ondanks de regen in de vroege ochtend lieten onze mensen zich niet uit het veld slaan en werd met veel enthousiasme de borden geplaatst.

Read More »

CAMPAGNETEAM LPF-WESTLAND PRESENTEERT DE GROOTSTE MOBIELE VERKIEZINGSPOSTER

Maar dit is uiteraard niet het enige punt waarmee LPF-Westland de verkiezingen in zal gaan. De volledige tekst met alle belangrijke onderwerpen is vorige week gepresenteerd in het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart a.s. Zoals gewoonlijk wordt er in het verkiezingsprogramma klare taal gebruikt over hoe onze politieke partij de toekomst voor de komende vier jaar voor Westland ziet en welke maatregelen daar voor nodig zijn. Niet pronken met andermans veren, maar gewoon duidelijk en daadkrachtig aangeven welke zaken belangrijk zijn en wat er voor nodig is om van Westland een gemeente te maken waar het veilig en ...

Read More »

“DUIDELIJK EN DAADKRACHTIG” VERKIEZINGSPROGRAMMA LPF-WESTLAND

Op 19 januari jl. presenteerde de Lokale Politieke Federatie Westland haar verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart a.s. Zoals gewoonlijk wordt er in het verkiezingsprogramma klare taal gebruikt over hoe onze politieke partij de toekomst voor de komende vier jaar voor Westland ziet en welke maatregelen daar voor nodig zijn. Niet pronken met andermans veren, maar gewoon duidelijk en daadkrachtig aangeven welke zaken belangrijk zijn en wat er voor nodig is om van Westland een gemeente te maken waar het veilig en goed wonen en werken is. De afgelopen maanden is er hard aan dit programma gewerkt waarin LPF-Westland ...

Read More »

ALV BENOEMT LIJSTTREKKER EN STELT KANDIDATENLIJST VAST

In de Algemene Leden Vergadering van donderdag 28 november jl. is Dave van der Meer unaniem benoemd als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart a.s. Na de voordracht door het bestuur hebben ook de leden Dave aangewezen als de lijsttrekker. Hiermee neemt Dave van der Meer het stokje over van voormalig fractievoorzitter John Witkamp die eerder drie verkiezingen lijsttrekker was. De leden van LPF-Westland hebben verder de kandidatenlijst vastgesteld die 50 namen telt. Op deze kandidatenlijst is huidig raadslid Cobie Gardien op plaats 50 te vinden. Zij heeft eerder aangegeven na tien jaar te stoppen met het raadslidmaatschap, maar ...

Read More »