Nieuws

Home / Nieuws / WESTLANDSE FLEXROUTE EEN LACHERTJE! (Advertentie Het Hele Westland 8 maart 2023)

WESTLANDSE FLEXROUTE EEN LACHERTJE! (Advertentie Het Hele Westland 8 maart 2023)

WESTLANDSE FLEXROUTE EEN LACHERTJE!

Wanneer een bestuurswisseling plaatsvindt is het logisch dat er nieuwe ideeën, nieuwe projecten en (uiteraard) nieuwe mensen aan tafel komen. Dat is ook zo in de Westlandse politiek en dus ook na de gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar.

Als LPF Westland hebben we op het dossier ‘Wonen’ altijd geprobeerd de Westlander op ÉÉN te zetten. Zo min mogelijk voorrang geven aan statushouders. Iets wat ons regelmatig een tik op de vingers kostte vanuit het Rijk en/of de Provincie. Maar ach… het zij zo!

WAAR ZIT DAT ADDERTJE ONDER HET GRAS?

Met het nieuwe college, waarin Westland Verstandig en Gemeente Belang Westland de boventoon voeren kwam er ineens, binnen een paar maanden, de Westlandse Flexroute. Een deal tussen onze gemeente en de Provincie m.b.t. woningbouw. We zouden méér asielzoekers gaan opvangen, we zouden (nu wel!) de aantallen statushouders gaan plaatsen die we ook moeten plaatsen, máár als compensatie mochten we dan ook wat meer huizen bouwen voor onze starters. Wanneer je zoiets hoort is natuurlijk gelijk je eerste gedachte: ‘Oké, klinkt niet top extra asielzoekers, maar meer Westlandse starters is altijd goed.’ En een tweede gedachte: ‘Waar zit dat addertje onder het gras?’ Afgelopen maand kwam deze aan het licht. Dit college kiest er namelijk voor om het Fletcher Carlton Hotel voor maar liefst acht miljoen euro te kopen en daar ruim 170 spoedzoekers in te plaatsen. Volgens hen een goede deal, volgens LPF Westland een catastrofe, een historische blunder waar de échte Westlander écht niks wijzer van wordt!

HET MOET NOU TOCH NIET GEKKER WORDEN.

Deze mensen verblijven maximaal een half jaar in het hotel en stromen daarna alsnog door naar de  Westlandse woningmarkt en dus schieten we er niks mee op. We huisvesten dus alleen nog maar meer asielzoekers, statushouders, spoedzoekers enz. Sterker nog, er worden ruis veroorzakende spelletjes gespeeld waardoor blijkt dat we gewoon een hele slechte deal hebben gemaakt met de Provincie. Want als er door LPF Westland gevraagd wordt waar en wanneer die Westlandse starters dan aan de beurt komen, wordt er geantwoord dat de mensen die vanuit het Fletcher Hotel komen óók Westlandse starters zijn. Ze zijn immers nieuw in Nederland/ Westland en gaan voor het eerst een huis betrekken hier en zijn dus een Westlandse starter! Om gek van te worden!

VERZET LPF WESTLAND

LPF Westland zal zich, net als in het verleden, altijd blijven verzetten tegen dit soort linkse spelletjes. LPF  Westland is rechts, eerlijk en direct. We zeggen wat we denken en we doen wat we zeggen! Of dit nou in de oppositie of coalitie is. Bij ons dus géén ruis veroorzakende spelletjes, maar gewoon opkomen voor de Westlander. Over 1000 dagen mag u het college hier en op vele andere blunders gelukkig weer afrekenen.

Fractie LPF Westland

Blijf op de hoogte

Categorieën

Archief

Meer nieuws

Onze twitter