Fractie

Home / Fractie

Dave van Koppen

davevankoppen@lpfwestland.nl
Raadslid, Fractievoorzitter, Lid commissie Bestuur

Onze lijsttrekker Dave van Koppen is sinds 2010 bij LPF Westland betrokken. Eerst als steunraadslid, later als raadslid en tegenwoordig ook als fractievoorzitter. “Ik ben een echte Westlander en woon hier al mijn hele leven. Het Westland is een geweldige streek en dat willen we graag zo houden. Om een (economisch) sterk en sociaal Westland te houden is het belangrijk om nuchtere weldenkende Westlanders in het gemeentebestuur te hebben. Stem daarom op LPF Westland. De (rechtse) Westlandse partij die zegt wat het denkt en doet wat het zegt!”

John Witkamp

johnwitkamp@lpfwestland.nl
Raadslid, Vice-fractievoorzitter, Lid commissie EFO, Lid commissie Bestuur

John Witkamp komt uit Poeldijk, is getrouwd en heeft twee zoons. Hij is vasthoudend en recht voor zijn raap. John is CEO bij vandervalk+degroot en één van de grondleggers van LPF Westland. Hij heeft ruim 18 jaar ervaring als raadslid en coacht en begeleidt daarnaast aanstormend talent binnen de partij. Zijn specialisatie? Veiligheid, tuinbouw- en juridische zaken. John is een expert op het gebied van de gemeentewet en wet dualisering. Een luis in de pels van blunderende bestuurders.

Peter Voskamp

peetvoskamp@lpfwestland.nl
Raadslid, Lid commissie Ruimte

Ons raadslid Peter Voskamp is 58 jaar, Lierenaar, Westlander, echtgenoot, vader en opa. Peter is opgegroeid in de tuinbouw en tot 2001 werkzaam geweest ook als tuinbouwondernemer. Hierna is hij overgestapt in de recyclingbranche waarbij hij zeer regelmatig met John Witkamp in contact kwam en zo bij LPF Westland terecht kwam. “Het gedachtegoed van Pim Fortuyn heeft mij doen besluiten lid te worden van de partij.” Vanaf 2010 is Peter actief als steunraadslid en vanaf 2015 als raadslid waarbij commissie ruimte zijn werkgebied is. “Graag wil ik mij weer inzetten op dit gebied om Westland weer een stapje verder te ontwikkelen.”

Trudy de Munck

trudydemunck@lpfwestland.nl
Raadslid, Lid commissie Ruimte

Trudy de Munck komt uit Maasdijk en versterkt LPF Westland al sinds 2015. Dit heeft ze gedaan als fractiemedewerker en steunraadslid.  Vanaf 31 maart 2022 is zij benoemd als raadslid en lid van de commissie Ruimte.. Haar instelling? Niet lullen, maar poetsen. Ze zet zich graag in voor een veilig, leefbaar én groen Westland. “Niet alleen voor mijn eigen (klein)kinderen, maar ook zeker voor die van u!”

André van der Meer

andrevandermeer@lpfwestland.nl
Raadslid, Lid commissie MO

Ons raadslid André van der Meer is geboren en getogen in Naaldwijk en leidinggevende voor mensen met een beperking en een afstand tot de arbeidsmarkt. Sinds de oprichting van de gemeente Westland in 2004 is hij betrokken als (steun)raadslid bij de gemeente Westland. “Ik hou mij voornamelijk bezig met sociale onderwerpen in de Raadscommissie Maatschappelijke Omgeving. We staan in onze drukke en dicht bebouwde gemeente voor grote vraagstukken die om een oplossing vragen.” Als raadslid gaat hij de komende jaren weer graag aan de slag om voor de inwoners van Westland passende oplossingen te vinden.

Carl Verbeek

info@lpfwestland.nl
Steunraadslid, Lid commissie EFO

Carl Verbeek is 53 jaar, geboren in Delft en getogen in het Westland. Als veiligheidskundige is hij adviseur integrale veiligheid en milieu voor bedrijven en overheid. Daarnaast is hij actief als vrijwilliger bij verschillende sportverenigingen. “Thuis werd vroeger veel over politiek gesproken. Mijn vader was raadslid in De Lier bij de Boerenpartij. Door hem ben geïnteresseerd geraakt in de politiek en heb ik mij 2,5 jaar geleden aangemeld als steunraadslid bij LPF Westland om bewoners in de gemeente verder te helpen.”

Jolanda Suijker

jolandasuijker@lpfwestland.nl
Steunraadslid, Lid commissie MO

Ons steunraadslid Jolanda Suijker woont in Wateringen. Ze is getrouwd, heeft een dochter en een zoon en is werkzaam in het voortgezet speciaal onderwijs, waar ze docenten en leerlingen begeleidt. Sinds 2018 is ze actief in de Westlandse politiek, eerst als steunraadslid en vanaf 2019 als raadslid. Na de verkiezingen van 2022 is zij teruggekeerd als steunraadslid.  “Ik voel mij aangesproken door de directe en duidelijke aanpak van LPF Westland. Het geeft mij veel voldoening om opnieuw een bijdrage te mogen leveren voor zowel de inwoners van Westland als van Wateringen.”